Robot Süpürge Kaç Metrekare Temizler

Robot Süpürge Kaç Metrekare Temizler

Robot süpürgeler, temizliği çok daha etkili ve verimli hale getiren cihazlardır. Çoğu evde yer alan bu elektronik aletler, zamandan ve enerjiden tasarruf sağlamanıza izin verir. Robot süpürge alacak kişiler birçok konuda bilgi edinmelidir. Robot süpürge kaç metrekare temizler gibi birçok önemli sorunun cevabını sizler için sıraladık.

Robot Süpürge Kaç Metrekare Temizler? Evin Her Yerini Temizler Mi?

Robot süpürgeler tek şarj ile ortalama olarak 150-180 metrekare alanları kolaylıkla temizler. Robot süpürgenin temizleyebileceği alan büyüklüğü ise şarj süresine bağlı olarak değişir. Bu ürünler, sahip oldukları yüksek teknoloji ile uygulama üzerinden yönlendirilerek iç mekânın her köşesini dolaşabilir ve derinlemesine temizlik sunabilirler.
Robot süpürge kaç metrekare temizler açıkladık. Şimdi de robot süpürge alacakların merak ettiği diğer hususlara değinelim:

Robot Süpürge Karanlıkta Çalışır Mı?

Bu ekipmanlar yönünü sensörleri vasıtası ile bulurlar. Dolayısıyla karanlık ortamlarda da iyi bir şekilde çalışırlar.

Robot Süpürge Koltuk Altına Girer Mi?

Genel olarak robot elektrikli süpürgelerin yükseklikleri 9-10 cm arasında değişir. Koltuğunuz 10 cm’den yüksek ise robot elektrikli süpürge de koltukların altına kolaylıkla girip temizlik gerçekleştirebilir.

Robot Süpürge Eşikten Geçer Mi?

Robot süpürgenin eşikten geçme yeteneği ürünün markasına ve modeline göre farklılık gösterir. 2,5 cm yüksekliğe kadar olan eşikleri aşan ürünler bulunmaktadır. Satın almayı planladığınız ürünün teknik özelliklerine göz atabilir ve aşılabilir engel ibaresini arayabilirsiniz. Aşılabilir engel ibaresinin yanında cihazın kaç cm yüksekliği aşabildiği yazmaktadır.

Robot Süpürgeye Deterjan Konulur Mu?

Genellikle üreticiler, robot süpürgelere deterjan eklenmesini önermezler. Sebebi ise su tankının veya suyun temas halinde olduğu parçaların zarar görme ihtimalidir. Aynı zamanda deterjanlar, suyun geçtiği küçük kanalları da tıkayabilmektedir.

Robot Süpürge Sürekli Şarjda Kalmalı Mı?

Robot süpürge kaç metrekare temizler diyenler için bir diğer önemli husus ise süpürgenin ne kadar süre şarjda kalacağı. Pek çok akıllı ürünler gibi bu ekipmanlar da lityum pil ile çalışmaktadır. Şarjı tam anlamıyla dolunca şarj etmeyi kesmektedir. Bu nedenle de robot süpürgenizin devamlı şekilde şarjda kalması herhangi bir sorun teşkil etmez.

Etiketler: Robot Süpürge , Robot Süpürge Eşikten Geçer Mi , Robot Süpürge Kaç Metrekare, Robot Süpürge Karanlıkta Çalışır Mı
Mayıs 03, 2024
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR