Robot Süpürge Modeli Nasıl Öğrenilir

Robot Süpürge Modeli Nasıl Öğrenilir , Robot Süpürge Modeli Öğrenme, Robot Süpürge Alırken

Robot elektrik süpürgesi, özellikle zamandan tasarruf etmek için zeminleri temizlemek, toz, saç, hayvan kılı ve diğer günlük kirleri temizlemek için çok pratik bir yardımcıdır. Küçük robotunuz zeminle ilgilenirken siz diğer görevlere odaklanabilirsiniz. Kimi zaman robot süpürgelerin yedek parça gereksinimi olur. Bu nedenle de robot süpürge modeli doğru bilinmeli ve buna uygun yedek parçalar edinilmelidir. Robot süpürgenin modelini nasıl öğrenebileceğinizi açıkladık.

Robot Süpürge Modeli Öğrenme

Her robot süpürgenin kendine özel bir model numarası vardır. Normalde çok fazla anlam ifade etmeyen bu model numaraları, robot süpürge yedek parça alımında ise adeta hayat kurtarır. Mesela Xiaomi Vacuum Mop 1C ürün için model numarası STYTJ01ZHM olarak belirlenmiştir. Ancak Xiaomi Vacuum Mop Pro robot süpürgenin model numarası da STYTJ01YM şeklindedir.
Ürün adları benzerlik gösteren ve hatta aynı olan ancak yalnızca bir sözcüğün farklı olduğu modeller de vardır. Bu durumda ürünü alacağınız şirketle model numarasını teyit etmeniz, doğru ürünü tek defada almanızı mümkün kılacaktır.
Robot süpürge modeli ise robot alt bölümünde yer alan etikette açık bir şekilde yazmaktadır. Eğer ki, cihazın altındaki etiket okunamaz durumdaysa ya da kayıpsa ürünün kullanım kılavuzuna göz atabilir ve model numarasını tespit edebilirsiniz. Yine de robot süpürge modeli tespit edilemiyor ise bizlere iletişim kanallarımızdan ulaşabilir, cihazın fotoğrafını gönderebilirsiniz.

Robot Süpürge Alırken Bunları Unutmayın

Robot süpürge modeli nasıl belirlenir açıkladık. Şimdi de robot süpürge satın alırken dikkat edilmesi gerekenleri sıralayalım:
• Boyut ve yükseklik: Geçebileceği yerleri anlamak için ekipmanın boyutunu bilmek önemlidir. Daha büyük bir robot, koltuk altlarına giremeyebilir.
• Güç: Güç ne kadar yüksek olursa, robotun daha büyük ve daha ağır parçacıkları hazneye çekmek için o kadar fazla gücü olacaktır. En ekonomik modellerin gücü 15 W’tan başlıyor. Genel olarak, küçük robotlar soğuk zemin, ahşap, parke, laminant veya çimentolu ortamlarda çok iyi çalışıyor. Daha güçlü olanlar, halı ve kilimler üzerinde hareket etmek için de daha verimlidir.
• Hazne: Kir ve toz haznesinin boyutu, 100 ml’den 500 ml’ye kadar, modeller arasında büyük farklılıklar gösterir.
• Pil ve kullanım süresi: Üreticiler, 45 dakika ile 2 saat arasında değişen ortalama bir pil ömrü sunarlar.

    

 

Etiketler: Robot Süpürge Modeli , Robot Süpürge Modeli Nasıl Öğrenilir,
Mayıs 06, 2024
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR